Logo versie 9.png

ONZE MISSIE TEGEN ARMOEDE

een Ethiopisch-Nederlands familiebedrijf

Dawit en Dorinde zijn de eigenaren van Passion Ethiopian coffee en werken vanuit Noordeinde 166. Een Ethiopische zakenman en een Nederlandse alleskunner maakt dat Passion Ethiopian Coffee is geworden zoals het is; goede kwaliteit voor een eerlijke prijs in een warme en gezellige ambiance. Dawit heeft jarenlang in de koffiebusiness gewerkt en zelfstandig winstgevende coffeecorners opgericht voor verschillende bedrijven. Beide eigenaren hebben een hart voor eerlijke handel en zijn tegen armoede en onderdrukking. De koffie wordt daarom ook in Ethiopië gebrand met als gevolg dat er een tussenpersoon in de zakelijke lijn wegvalt. Hierdoor krijgen de koffieboeren in Ethiopië een goed loon voor hun werk. Ook in de zaak krijgt u een goede kwalitatieve koffie voor een eerlijke prijs. Hiermee wordt armoede en onderdrukking tegengegaan en ondersteunen de eigenaren de community´s in Ethiopië.

OVER ONS

Passion Ethiopian Coffee aan de Noordeinde 166 te Den Haag is een unieke zaak die zich onderscheidt van alle andere zaken. Deze ontbijt- en lunchzaak serveert naast de Ethiopische koffie enkele vers gemaakte Ethiopische en vele andere Europese biologische lekkernijen. Stap je in Passion, dan waan je je in een modern Ethiopisch koffiezaak waar de Ethiopische koffie het middelpunt is.

 

Deze koffie is van zeer goede kwaliteit (grade 1) en in Ethiopië gebrand. Binnen 2 dagen wordt deze koffie naar Den Haag vervoerd waar het vers klaargemaakt wordt. Dus geen verbrande middelmatige koffie meer, maar altijd kwalitatief goede kruidige koffie! Koffie die zelfs koffiehaters doet bekeren!

NOORDEINDE 166

Wil je er even zitten om koffie te drinken met een gebakje tussen het shoppen door of heb je toch iets meer haast en alleen tijd voor een ´to go´. Of zin in een kwalitatief goede lunch? Het kan allemaal! Voor ieder wat wils! Jong of oud, het maakt niet uit. Ieder kan genieten bij Passion. Ook is het mogelijk om een ruimte te reserveren voor brunches, verjaardagen of vergaderingen. Bij meer informatie of reserveren kunt u een mail sturen naar het onderstaand mailadres.

ONLINE KOFFIEBONEN BESTELLEN

Bent u zo verliefd geworden op de koffie? Dat begrijpen we helemaal! Via de webshop kunt u de koffiebonen zelf bestellen! Wij bieden de bestellingen aan in abonnementen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo waan je je thuis ook even in Ethiopië.